TIEDOTE 18.10.2020

Saarijärven elokuvaviikkoa ei järjestetä syksyllä 2020

Saarijärven elokuvakerhon hallitus teki lauantaina 17.10.2020 yksimielisen päätöksen siitä, ettei Saarijärven elokuvaviikkoa järjestetä syksyllä 2020. Syynä päätökseen on kasvava huoli koronavirustilanteesta ja sen arvaamattomasta luonteesta. Saarijärven elokuvakerho haluaa toimia tässä tilanteessa vastuullisesti ja elokuvayleisön turvallisuutta ajatellen. Saarijärven elokuvaviikko palaa jälleen marraskuussa 2021. Saarijärven kansalaisopiston elokuvakerho ja Kultti ja klassikko –elokuvasarja jatkavat näytöksiään toistaiseksi syksyn aikataulun mukaisesti ja THL:n suositukset huomioiden.

Saarijärven elokuvakerhon puheenjohtaja Janne Heinonen kiteyttää hallituksen mietteet seuraavasti: ”Elokuvakerhomme teki koko syksyn ajan korona-ajan valmisteluita ja pyrki järjestämään elokuvaviikon, koska olisi myöskin ollut hyvin tärkeää mahdollistaa katsojillemme mukavia ja viihdyttäviä hetkiä pimenevän ja koronan rasittaman syksyn keskelle. Vallitsevan koronatilanteen jatkuva paheneminen ja ennalta arvaamaton luonne tekivät elokuvaviikon järjestämisestä kuitenkin liian riskialtista. Emme halua vaarantaa elokuvayleisöämme tämän tapahtuman kautta, koska kyse on kuitenkin vapaaehtoisesta vapaa-ajan toiminnasta.”

Saarijärven elokuvaviikko on perinteinen ja suosittu elokuvatapahtuma, joka on järjestetty vuosittain marraskuussa. Kahdeksanpäiväinen elokuvaviikko on kerännyt vuosittain 2500-3000 katsojaa noin 40 elokuvanäytöksellään. Vuonna 2020 tapahtuma olisi järjestetty 37. kerran. Elokuvaviikon aikana on perinteisesti jaettu myös Matti Pellonpää –palkinto elokuva-alan ammattilaiselle.
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 weeks ago

Saarijärven Elokuvakerho

Huomenna torstaina klo 18 Kultti ja klassikko -elokuvasarjan kulttiklassikkona nähdään Coenin veljesten (kuvassa) vuonna 1987 ohjaama rikoskomedia. Elokuvan päärooleissa ovat Nicholas Cage ja Holly Hunter. Vapaa pääsy, K-16. ... See MoreSee Less

View on Facebook

3 weeks ago

Saarijärven Elokuvakerho

Kansalaisopiston elokuvakerhossa perjantaina 2.10. klo 18.30 Mr. Jones! Liput 5€, K-12. #mrjoneselokuva #mrjonesfilm #saarijärvenelokuvakerho #futurefilm ... See MoreSee Less

View on Facebook

3 weeks ago

Saarijärven Elokuvakerho

Kansalaisopiston elokuvakerhossa perjantaina 2.10. klo 18.30 Mr. Jones. Kertalippu 5€, K-12. ... See MoreSee Less

View on Facebook

2 weeks ago

Kultti ja Klassikko -elokuvasarja

Huomenna torstaina klo 18 Kultti ja klassikko -elokuvasarjan kulttiklassikkona nähdään Coenin veljesten (kuvassa) vuonna 1987 ohjaama rikoskomedia. Elokuvan päärooleissa ovat Nicholas Cage ja Holly Hunter. Vapaa pääsy, K-16. ... See MoreSee Less

View on Facebook

Muun muassa ikoninen näyttelijä Vincent Price (kuvassa) tähdittää huomisen torstain Kultti ja klassikko -elokuvaa, joka on valmistunut vuonna 1958. Tieteis- ja kauhuelokuvagenrejä yhdistelevästä, kulttimaineen saavuttaneesta elokuvasta tehtiin myös uusintaversio vuonna 1986. Näytös Saarijärvi-salissa klo 18, vapaa pääsy, K-16. ... See MoreSee Less

View on Facebook

Saarijärven elokuvakerho aloittaa esitystoimintansa jälleen syyskuussa! Kansalaisopiston elokuvakerho starttaa ohjelmistonsa perjantaina 18.9. ja Kultti ja klassikko -elokuvasarja käynnistyy puolestaan torstaina 24.9.

Kansalaisopiston elokuvakerhon ohjelmisto julkaistaan piakkoin täällä Facebookissa sekä elokuvakerhon nettisivuilla. Luvassa on jälleen erittäin laadukas syysohjelmisto kuuden elokuvan voimin. Keväällä koronan takia esittämättä jääneet System Crasher ja Nuoren naisen muotokuva siirtyvät suoraan syksylle. Ilmoittautuminen alkaa 6.8. osoitteessa:
www.opistopalvelut.fi/saarijarvi/

Saarijärven elokuvaviikko pyritään järjestämään tuttuun tapaan marraskuussa, jollei koronatilanteeseen tule merkittäviä muutoksia.

Mahdollisista muutoksista ilmoitetaan välittömästi. Toivotamme oikein hyvää elokuvasyksyä kaikille!
... See MoreSee Less

View on Facebook

Korjaus Loma-Sampossa olleeseen tietoon! Emme ole avaamassa Kultti ja klassikko -elokuvasarjaa emmekä muutakaan elokuvaesitystoimintaa kesäkaudeksi. Avauksesta ja uusista toimintaohjeista annetaan lisätietoa elokuussa. Saarijärven elokuvakerho toivottaa kaikille oikein hyvää kesää! ... See MoreSee Less

View on Facebook

Poikkeuksellisia elokuvia poikkeustilaan -nostoja YLE Areenan tarjonnasta pääsee katsomaan Saarijärven elokuvakerhon FB-sivulla. Uusia elokuvanostoja julkaistaan aina tiistaisin ja perjantaisin.

Saarijärven ElokuvakerhoMaailmanlaajuisella koronaviruspandemialla on ollut yllättävän laaja-alaisia vaikutuksia elämäämme monella eri osa-alueella. Elokuvateatteritoiminta tulee olemaan ainakin koko kevään ajan tauolla myös Saarijärvellä. Tämän vuoksi Saarijärven elokuvakerho haluaa auttaa osaltaan kaikkia poikkeustilan aikana kotona oleskelevia elokuvanystäviä selviämään tästä karanteeniajasta vähän paremmin.

Jokaisena tiistaina ja perjantaina, ajalla 10.4. - 29.5.2020, Saarijärven elokuvakerhon Facebook-sivulla julkaistaan nostoja ja suosituksia YLE Areenan tarjonnasta elokuvakerholaistemme sekä muidenkin seuraajiemme iloksi ja ajanvietteeksi. Tiistaielokuvat on klassikoita ja perjantaleffat ovat uudempia tulokkaita. Nostetuissa elokuvissa toteutuu elokuvakerhomme periaate suosia monipuolista ja kansainvälistä tarjontaa.

Pidetään itsestämme sekä toisistamme huolta ja nautitaan elokuvista myös tämän haastavan ajan keskellä.
... See MoreSee Less

View on Facebook